Informasjonskapsler og personvern

Når du besøker og bruker SITO Meks hjemmeside godtar du samtidig at det kan det bli samlet inn opplysninger om besøket ditt. Det som samles inn kan kan være informasjon om hvilke sider som besøkes, hvor lenge besøket varer og liknende. Denne statistikken brukes til å danne grunnlag for videreutvikling og forbedring av nettstedet. SITO Mek ønsker å behandle dette informasjonen på en forsvarlig måte. Visse typer funksjonalitet krever at nettstedet sender informasjonskapsler (cookies) til nettleseren din. Det kan være for å ta vare på innstillinger du gjør og for å gi deg en best mulig opplevelse av siden.

SITO Meks hjemmeside kan inneholde koblinger til andre nettsteder. SITO Mek ønsker kun å knytte til seg andre ansvarlige nettsteder, men kan likevel ikke være ansvarlig for innholdet det lenkes til på eksterne sider.

Juridiske betingelser

Når du besøker og bruker dette nettstedet forplikter du deg til å godta betingelsene som fastsettes her. Innholdet på dette nettstedet kan leses og lastes ned til personlig bruk. Innholdet kan ikke i noen form brukes til forretningsmessige formål. Du gis ikke eierskap til noe av innholdet, eller kopier av innholdet. Du kan ikke endre innholdet du leser, ser, hører eller laster ned, ei heller gjøre det offentlig tilgjengelig eller bruke det til forretningsmessige formål. SITO Mek AS kan ikke garantere av dette nettstedet eller tilknyttet teknologi er uten virus. SITO Mek AS kan ikke garantere av dette nettstedet eller tilknyttet teknologi ikke kan forårsake skade på annet vis.

SITO Mek AS garanterer ikke at informasjon på dette nettstedet, av ulik art og i ulike former, er nøyaktig eller komplett. SITO Mek AS påtar seg ikke ansvaret for eventuelle mangler, utelatelser eller feil. SITO Mek AS tar ikke på seg ansvar for avgjørelser du tar basert på innholdet på dette nettstedet.